Thai-Fong

Om oss

"Hållbart, tryggt och enkelt" 

Men framförallt vi håller det vi lovat!

Asiatiska livsmedel sedan 2004

Thai Fongs historia började tidigt 2000-tal när två systrar som bodde på två olika platser i Sverige, långt borta från varandra, hade en gemensam dröm. Det var att flytta närmare varandra och skapa något tillsammans. Efter flertalet långa samtal och massor av idéer så var passionen för mat det som de hade närmast hjärtat och kunde bäst. Det asiatiska köket som är väldigt spännande och annorlunda var på den tiden inte lika populär och etablerad som idag, vilket gjorde att det var svårt att hitta många produkter på marknaden. År 2004 så etablerades Thai Fong med fokus på det asiatiska köket och att sprida matglädjen.

Många år senare är Thai Fong ett väletablerat import- och grossistföretag som erbjuder ett brett utbud av välkända varumärken från stora delar av Asien. Det som började med tomma händer, kärlek till den asiatiska matkulturen och en liten lokal i Märstas industriområde har med tiden vuxit och består idag av ett lager på 4000 kvm, över 2500 produkter och kunder i hela Sverige.

Med två deceners expertis och omfattande nätverk av leverantörer, kunder och ett effektivt logistiksystem har Thai Fong växt stadigt och blivit en av de ledade grossisterna och distributörerna av asiatiskt livsmedel i Sverige.

Vi välkomnar både företagskunder och privatpersoner då vi har en butik i anslutning till vårt lager.

Vi strävar efter att ständigt utöka vårt utbud och service för att möta våra kunders behov.

20

Års erfarenhet

+25

Anställda

+2500

Antalet produkter

Kvalité

För oss är det viktigt att våra produkter håller hög standard och kvalité. Vårt kvalitetsteam jobbar ständigt med att göra egenkontroller för att säkerställa att detta uppnås.
Vi är certifierade efter IP Livsmedel som har ett heltäckande kvalitetssäkringsprogram som lever upp till kraven från myndigheter och de allra flesta kunder!
crossmenu